www.hipphipphurra.net
HovedsideInformasjon om virksomhetenNettbutikk

Hvordan bestiller jeg? 

Når du har bestemt deg for bilder, type kort, skrifttype, tekst og eventuelt sløyfe (sløyfer kun for takkekort og invitasjoner med vellum - transparent papir) går du til bestillingssiden

Legg inn antall kort, husk minstebestilling på 10 kort pr. ordre. 

Velg skrifttype og eventuell sløyfe på samme bestillingsliste, legg merke til at dette ikke koster noe ekstra - det er av tekniske grunner vi har valgt å la dette inngå i bestillingslisten.

Teksten du vil ha på kortene legger du inn på bestillingssiden helt til slutt i bestillingsprosedyren. Trykk "gå til kasse" og legg inn teksten der det står "tekst du vil ha skrevet på kortene". Dette er samme sted som du legger inn navn og leveringsadresse.
Vi vil sende deg en .pdf fil med bildet og kortet med forslag til plassering av teksten, slik kan vi sammen bli enige om det endelige utseendet på kortet.

Bilde Send det bildet (for spørsmål om bilder se spørsmål og svar ) du ønsker å benytte (du kan gjerne sende flere alternativer) enten med e-post: bilde@hipphipphurra.net for digitale eller papirfoto med post til:

HippHippHurra.net,
Ekebergveien 224B,
1162 Oslo

Levering: Regn med ca. 2-3 dager for produksjon av kortene etter bestilling. Hver bestilling blir personlig produsert og nøye korrekturlest (ingen masseproduksjon).

Kortene sendes med Posten Norge om ikke annet er avtalt. Normal prosesstid er 2-3 dager innenlands.

Fremdeles noe du ikke har fått svar på? Send en mail til merethe@hipphipphurra.net

Nettstedskart
Hovedside
Informasjon om virksomheten
Nettbutikk
Hvordan bestiller jeg?
Spørsmål og svar
Fototips
Takkekort
Invitasjoner til dåp/navnedag
Bordkort
Invitasjoner til bursdag
Skrifttyper
Sløyfer
Bildegalleri doble takkekort
Bildegalleri enkle takkekort
Hva kundene sier...
Ta kontakt med kundeservice her
www.hipphipphurra.net
Telefon: 95822006